Pre-Workout & Fettförbrännare

Fördelar med Extra Strong

Huvudingrediensen i Extra Strong är Higenamine. Ökar energiförbrukningen och fördelningen av kroppsfett vilket innebär en kraftig fettförbränning för de som vill gå ner i vikt.

Extra Strong ökar blodtillförseln till musklerna och levern, innebär en snabbare tillförsel av näringsämnen samt borttagning av metabola avfallsprodukter, vilket ökar uthållighet.


Philip testar Extra Strong:

Jag är 192cm lång och innan jag började med Extra Strong bantningstabletter vägde jag hela 118kg.

Jag hade testat det mesta inom viktnedgång men inga bra resultat. Jag kom i kontakt med bantningstabletter.se s kundtjänst och frågade rent ut om dom kunde sponsra mig med ett par burkar av deras kraftigaste, effektivaste och bästa när det gäller fettförbränning. Jag fick ett svar omgående att dom kunde tänka sig att ge mig en 6 månaders kur om jag dokumenterade månad för månad i hela 6 månader samt att dom fick lägga ut det på sin sida.

För att lyckas var jag tvungen att ändra livsstil.

Första månaden:

Jag hämtade ut mina bantningstabletter hos mitt postombud och startade att ta en kapsel direkt. Bara för att jag tog första kapseln så kände jag att nu kommer jag att lyckas med min viktnedgång och svarva min kropp så som jag alltid velat ha den. Jag fick sådan mental energi att jag tog mig ut direkt för en promenad och gick i en hel timma. Efter min promenad tog jag mig en dusch och i duschen stod jag och tänkte att jag måste göra mig av med all onyttig mat jag har hemma. Jag började med att ta fram allt i skafferiet, allt i kylen och från lådor. Jag fick ihop 4 styck ica-påsar som jag slängde med glädje. Jag begav mig ner till mataffären och började handla in nyttig mat. Började också läsa på förpackningar, innehållet. Nu hade jag bestämt mig till 100%.

Mitt mål var att gå ner cirka 3,5kg/månad. Första månaden gick jag ner exakt 3,5kg. Jag vägde mig dagligen vid samma tidpunkt.

Nu hade jag fått fart på mig själv, blivit aktiv och nyttig.

Andra månaden:

Startade månad två med att väga 114.5kg och hade löst igen ett nytt kort på gymmet. Gympassen blev mer och mer intensiva och det gav resultat. Samtidigt som jag tappade vikt ökade jag successivt lagom i muskelmassa. Ju mer jag gick ner i vikt så började mina muskler att visa sig till min glädje. Detta var första gången i mitt liv där jag kände att dom här bantningstabletterna skulle ta mig till det jag alltid velat, få en snygg kropp.

Månad 3-5 följdes åt på samma sätt. Jag tappade i vikt mellan 3-4kg.

Slutligen kom månad sex med sista burken med bantningstabletter. Nu kände jag mig överlägsen och snygg I slutet av månaden när jag ställde mig på vågen visade den 97kg. Samtidigt hade jag gått ner i vikt och ökat i muskelmassa. I dag fortsätter jag att ta en kapsel med Extra Strong innan träning. Gillar effekten den ger mig och att jag orkar att utföra ett helt pass till 100%.

Jag är ett levande bevis att det går att ta tag i sin övervikt oavsett hjälpmedel. Jag valde bantningstabletter från bantningstabletter.se


Comments
Write Comment
Bantningstabletter.se © 2017