Catarina gick ner 11kg på 2 månader

Catarina gick ner 11kg med bantningstabletter - på 2 månader

För två månder sedan vägde Catarina in sig på 78kg.

- Det är helt fantastiskt att jag hamnat på min idealvikt. Har förbränt cirka 1,2kg fett i veckan.

Vad har vart hemligheten med din viktminskning?

- Jag har använt bantningstabletterna Acai-Synefrin, ändrat kosten och lagt in powerwalks. Istället för att sitta hemma och glo på Tv.n så har jag börjat att powerwalka. När det gäller mat så har jag slutat med snabbmat. Har gått över till att laga riktig mat som är godare och nyttigare och att det tar längre tid.

Finns det något annat du har gjort för att påskynda din viktnedgång?

- Har börjat att köpa nyttiga råvaror. Börjat att planera veckovis vad jag skall äta. Har gått över till husmanskost. Ersätter potatis med morötter eftersom morötter innehåller hälften av kolhydrater en vad potatis gör plus att morötter är godare. Äter regelbundet nu och ofta.

Hur ser en dag ut för dig?

- Jag startar dagen med en bra frukost och försöker att få i mig allt nyttigt som min kropp behöver.  2 timmar senare tar jag ett lättare mellanmål eller bara ett äpple. Innan lunch tar jag en kapsel med bantningspiller. Efter två timmar tar jag igen ett mellanmål. Innan middag tar jag min sista bantningstablett. När kvällen kommer så äter jag någon frukt innan jag går ut och tar min powerwalk. Efter powerwalken rundar jag av kvällen med antingen en avokado eller banan.

Hur känns det nu efter 2 månader nu när du har gått ner hela 11 kg?

- Allt känns lättare. Jag mår bättre. Kan använda klädstorlekar som jag inte kunnat på 5 år. Gillar att jag börjat äta nyttigt. Har minimerat mitt TV tittande. Är inte trött längre. Har lättare för att gå upp på morgonen. Träffar oftare mina vuxna barn nu.

Hur viktiga var bantningstabletterna Acai-Synefrin?

- Bantningstabletterna var moroten i det hela och dom gjorde så att jag orkade göra alla dom viktiga sakerna för att gå ner i vikt.

Bantningstabletter.se © 2017